• Geusseltweg 7c, 6225 XS Maastricht, Netherlands

Westpark

In het Westpark zijn slechts nog enkele gestoffeerde turn-key kantoorruimte beschikbaar. Uitstekend geschikt voor zowel het kleinere bedrijf als een zelfstandige zonder personeel.

In het Westpark zijn nog enkele gestoffeerde turn-key kantoorruimten beschikbaar. Uitstekend geschikt voor zowel het kleinere bedrijf als een zelfstandige zonder personeel. U parkeert gratis, loopt in uw pauze door het Geusseltpark of geniet van een lunch bij het aan de overkant gelegen hotel. Met de ligging direct aan de A2 en met bushalte "Geusselt" praktisch voor de deur is de bereikbaarheid bovendien uitstekend te noemen.

Een turn-key kantoorruimte is reeds beschikbaar vanaf € 395,- per maand. In dit bedrag zit het voorschot servicekosten, met daarin onder andere het voorschot energie, de diensten van de huismeester en schoonmaak van de centrale wachtruimte en de pantry, reeds inbegrepen.

De kleinste kantoorunit meet 27,6 m2 (v.v.o.) en is geschikt voor 2 à 3 personen. We denken uiteraard graag met u mee in het geval u een grotere turn-key kantoorruimte wenst te huren. Als uitgangspunt hanteren wij een huurovereenkomst die elk jaar opzegbaar is.

Voorzieningen

Gedeelde pantry (2x)
Gedeelde wachtruimte
Centraal alarm
Gratis parkeren
Gedeelde toiletten
Intercom (via smartphone)
Lift

Ruimtes

Westpark - Unit 5C02

  • Oppervlakte: 21,3

Location on Maps